Samtal/coaching förlossningsrädsla

Rädd att föda

Yogaställning knä DSC_0049

Är du rädd för att föda och behöver stöd och en strategi så finns hjälp att få. Jag har lång erfarenhet av att hjälpa förlossningsrädda kvinnor till fina förlossningsupplevelser och bearbetande av gamla trauman och upplevelser.
Du kan få stöd hjälp via telefoncoachingsom jag har jättegod erfarenhet av att det fungerar mycket bra eller om du har möjlighet till individuellt besök hos mig i Malmö, du väljer.

Vi börjar med att gå igenom vad som hindrar dig att tänka dig att gå igenom en förlossning. Jag kan skriva en anteckning du tar med till din förlossningsavdelning eller hjälper dig att formulera ett förlossningsbrev till din barnmorska.

Ett samtal inklusive uppföljning kostar 1300 kronor (du får även MP3 med övningar om det behövs)

Två samtal inkl uppföljning kostar 2000 kronor. Vanligaste är att ett eller två samtal räcker , under andra samtalet pratar jag med partnern (om ni vill det) en stund om vad hen kan göra och på vilket sätt stötta dig under graviditeten och under födandet. Läs mer om förlossningsrädsla här. OBS, jag vet att det ibland är kejsarsnitt som blir den bästa lösningen, jag hjälper dig komma fram till vad som är bäst för dig.

KONTAKTA MIG HÄR skriv kort om din rädsla så ringer jag så bokar vi in en tid som passar dig.

 

 

Läkande samtal efter svår förlossningsupplevelse

 

Moe m barn 2490Ta hjälp om du inte känner dig glad efter förlossningen och om känslan till ditt barn inte riktigt infinner sig. Anknytning är en process som startar vid födelsen men kan bli påverkad av stress. Det är lätt att med komma närmare genom att släppa känslomässig stress som kan ligga mellan dig och ditt barn. Läs mer om anknytning här

KONTAKTA MIG HÄR skriv kort om din rädsla så ringer jag så bokar vi in en tid som passar dig.

En mamma pussar sitt barn