För starkare band till ditt barn – CD

Till dig mamma eller pappa som känner att det saknas något i relationen till ditt barn är detta övningar för att släppa stress och ge Oxytocinet utrymme i din kropp för att öka bandet er emellan. Jag har god erfarenhet av att dessa övningar hjälper och har därför gjort denna CD.

Träna mindfulness för att bli mer närvarande med ditt barn, både med det späda som det lite större barnet. En svår och obearbetad förlossningsupplevelse, en stressfylld graviditet eller andra stora stressande händelser kan utgöra et hinder för att anknytning ska ske fullt ut mellan förälder och barn.

Jag vill ge bort några CD-skivor till föräldrar som känner att de behöver detta. Maila mig adress, så skickar jag en CD.I gengäld önskar jag feedback på övningarna.

Maria

Comments are closed.