Sökes: Magiska berättelser om födande

Magiska berättelser att sprida till blivande föräldrar om födande

Kvinnor, män, föräldrar, barnmorskor, undersköterskor och läkare

Hur var din förlossning som födande kvinna? Hur var det för dig som partner? Hur var det för dig som barnmorska, undersköterska, läkare att bistå? Jag är intresserad av allas perspektiv.

Det jag framförallt söker är berättelser där man upplevt närvaro, kraft, energi i födandet. Jag tar gärna emot motsatsen också men just nu är fokus på att få dela bra, fantastiska upplevelser där man kände att man själv påverkade genom sitt sätt att vara.

Har ni upplevt något speciellt under någon förlossning som ni vill dela med er av? Upplevde ni närvaro, kraft, energi? Kände ni att det var en speciell stämning som hjälpte till.

Hur upplevde du din kropp? Hur upplevde du ditt varande? Eller inte varande, kontroll eller icke kontroll? Hur jobbade du med det både som kvinna, partner och personal?

Hur kändes de födande krafterna under denna förlossning, kunde man ta på kraften, energin  i rummet. Mellan er, i dig? Fick saker och ting ett annat slut på grund av att något inträffade. Personal som byttes och förändrade kraften. Du ändrade fokus? Kunde ni känna hur ni påverkade varandra?

Vi behöver lyfta fram vad som verkligen fungerar och hur vi påverkar varandra för att göra fler kvinnors förlossningar till upplevelseratt bära med sig och minnas med glädje .

Comments are closed.