Välbesökt Lust Att Föda-event

DSC_0371I torsdags  på trevliga A walk in the park hade Mecora sin första introduktion till Lust Att Föda förlossningskurser i Malmö. Kurserna startar inom kort även i Lund, Helsingborg, Stockholm och Dalarna.  Mecora bjöd på en gratis föreläsning och gästerna fick mycket matnyttigt att ta med sig hem och fundera och  också öva på inför sina kommande födslar.

Mecoras förlossningskurser har funnits i Dalarna tidigare och innehåller essensen av många års barnmorskeerfarenhet som vill  förmedlas så möjligheterna att ännu fler kvinnor får positiva förlossningsupplevelser  än som sker idag.

Meningen är att kroppen ska befinna sig i harmoni trots utmaningen och intensiv smärta. Med hjälp av kroppens fantastiska hormonsystemet kan kvinnan känna lycka och harmoni flera veckor efter en förlossning i harmoni. De flesta kvinnor gör olika mycket motstånd mot det som pågår i kroppen Nyckeln är att ju mindre motstånd mot det som sker i kroppen ju högre grav av harmoni och minskad stress leder till en optimal upplevelse.DSC_0364

DSC_0372Information gav också om kommande kurser och nu ges 25 % rabatt på priset under mars, april och maj månad.
Till er som missade föreläsningen eller fått nys om detta nu eller är nygravida kommer nästa tillfälle i Malmö inom 2-3 veckor. Inom kort i Helsingborg och Lund. Håll koll på Facebook och dela vidare till gravida vänner!

Kommentarer som skrevs direkt efter av deltagarna var:
Mycket bra föreläsning, fick med mig mycket handfasta tips hur jag kan göra det bättre den här gången, vill undvika att få minnesluckor av lustgasen denna gång”

“Tack för bra information som jag kommer att ha med när jag sorterar i djungeln av information som finns runt födande”

“Tack, det var mycket givande, nu ska vi helt klart hem och öva”

“Känner mig lugnare inför förlossningen nu, tack för bra verktyg”

“Bra och omfattande information, spännande med nya ingångar”

“Jag är glad för att jag gick hit idag för att det gav mig en första inblick i vad som väntar och hur jag kan börja med att förbereda mig”

“Mycket bra föreläsning och bra och enkla verktyg och faktiskt precis vad jag behövde höra!”

Vi ses
maria♥

 

 

Comments are closed.